Benodigdheden voor een nieuw kantoor

B

Als je een nieuw kantoor gaat inrichten moet je een hoop zaken regelen. Je wilt immers bij het betreden van het kantoor ook een goede start maken. We geven hieronder een aantal dingen die je zeker moet regelen.

Zorg voor een goede internetverbinding

Het wordt vaak onderschat, maar een snelle en veilige internetverbinding is van groot belang. Niet alleen moet hij veilig zijn tegen aanvallen van buitenaf. Maar ook moet de internetverbinding snel zijn. Dit komt allemaal ten goede van de productiviteit van personeel op het kantoor.

Kies het juiste meubilair

Meubilair is een belangrijk onderdeel van een goede kantoorinrichting. Dit is niet alleen functioneel, maar zorgt ook voor de juiste uitstraling van het bedrijf. Bureaus, tussenwandjes, bureaustoelen, kasten, kunnen ook mooi zijn! Laat je hierin goed adviseren door een specialist. Zij kennen de producten en mogelijkheden. Aanschaf van goed kantoor meubilair is duur en juist daarom moet je hier direct de juiste keuze in maken.

Zorg voor ergonomische hulpmiddelen

Voortbordurend op de juiste kantoorinrichting is de langdurige inzet van je personeel zeer belangrijk. 11% van het verzuim van personeel is namelijk afkomstig van RSI-klachten. Door hen de juiste producten te bieden, voorkom je deze uitval. Denk aan producten zoals een ergonomische muis, polssteunen, voetensteun, monitorarmen enzovoorts. Ook hierbij is het aan te raden te testen wat het best bij je past.

Verzeker alles goed!

Je hebt net heel je kantoor ingericht en er breekt brand uit, er wordt ingebroken of je stoot een kop koffie over je computer. Zeer vervelend natuurlijk, maar nog vervelender als je hiervoor niet verzekerd bent. Dek jezelf goed in met een passende verzekering. Voor de continuïteit van je bedrijf is dat erg belangrijk. Als je afhankelijk bent van je computer, dan moet je snel vervanging kunnen regelen bijvoorbeeld. En waar kun je terecht als je kantoor afbrand? Ben je verzekerd voor een tijdelijk onderkomen elders?