Vespa accessoires

V

Een scooter koop je niet voor even, daar wil je een hele tijd mee doen. Een Vespa scooter is een duurzame investering waar je lang plezier van zult hebben. Maar zelfs de beste scooter kan wel eens een mankement vertonen. Dan kun je die naar de werkplaats brengen wat tot hoge kosten kan leiden. Je kunt ook zelf Vespa accessoires bestellen via de webshop en de scooter zelf repareren, of je laat het een technische kennis of familielid uitvoeren. Je moet uiteraard wel opletten wat je doet! Vespa accessoires zijn volop te bestellen, van een ventieldopje tot beenkleden. Van onopvallend tot een waar sieraad voor jouw scooter!

 

Sierbeugels

Eigenlijk is de term “sierbeugels” niet juist voor deze Vespa accessoires. Hoewel deze beugels erg mooi staan op een Vespa met retro look hebben de beugels wel degelijk een functie. Als de scooter zou vallen of je maakt onverwachts een vervelende uitglijder kan een sierbeugel de overkapping en lak beschermen. Een paar krassen op deze sierbeugels zijn beter dan een grote deuk in de scooter.

 

Buitenspiegels

Dit zijn Vespa accessoires die mensen regelmatig vervangen. Omdat de spiegels naar buiten uitsteken zijn ze ook gevoelig voor een ongelukje. Soms op de weg, maar een smal gangetje en de deuropening bij de schuur kan ook de schuldige zijn. Je kunt voor vrijwel elk type scooter de juiste buitenspiegel vinden. Die zijn niet zo ingewikkeld om te vervangen, let er wel op dat je het juiste type bestelt.

 

Lampen

En dan bedoelen we niet alleen echte Vespa accessoires zoals een koplamp van chroom, maar zeker ook de lampjes die onder de kap zitten. Lampjes kunnen wel eens stuk gaan en ga niet de weg op zonder deugdelijke verlichting. Niet alleen riskeer je dan een flinke boete, je bent ook minder zichtbaar op de weg en dat kan tot gevaarlijke situaties leiden. Zowel voor anderen als voor jezelf. Controleer regelmatig alle lampen, de koplamp, achterlamp en knipperlichten. Ze moeten allemaal werken.

 

Er zijn nog veel meer Vespa accessoires, teveel om op te noemen. Je kunt het beste zelf in de webshop kijken, grote kans dat het onderdeel waar jij naar op zoek bent er tussen staat!