Wil jij ook een mooie kasteelpoort?

W

Heb je een saaie gevel en wil je daar graag wat aan doen? Dan staat hieronder in dit artikel de juiste oplossing voor jou!

Wat is een gevel?

Een gevel is een buitenmuur van een gebouw. Het van buitenaf zichtbare deel van de muur word wel gevel genoemd. Onder ‘gevel’ word meestal de ‘voorgevel’ bedoeld. Net als vloeren en daken zijn gevels elementaire bouwdelen die in ieder bouwwerk terugkomen.

In alle soorten en maten

Je bedrijfspand is vaak de eerste kennismaking van je klant met jou bedrijf. Dat maakt dat het heel belangrijk is dat jou bedrijf goed herkenbaar is. Van klein tot heel groot kunnen ze jouw bedrijfsnaam op gevel in beeld brengen. Gevels heb je in zoveel stijlen, dat het voor een bedrijf best moeilijk is om iets te vinden wat echt bij zijn of haar bedrijf past. Je hebt zoveel manieren dat je altijd goed moet overleggen met een deskundige, dan kom je nooit voor verassingen te staan. Meeste bedrijven hebben een budget en dat is ook belangrijk dat daar rekening mee gehouden wordt.

Opties

Omdat elke ondergrond anders is, heb je voor elke ondergrond een andere benadering. Daarom moet je altijd goed van te voren kijken met welke materialen je gaat werken.

Binnen en buiten

Natuurlijk kan een gefreesd of gelaserd logo of tekst ook op een binnenmuur geplaatst worden. Het leuke hiervan is dat je dan nog meer mogelijkheden hebt wat betreft materiaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een logo uit lagen karton. Daarnaast kan uiteraard ook gewoon een muurfolie gebruikt worden.

Verlichting

Een logo of tekst kan onverlicht of verlicht geleverd worden. Dit kan variëren van aanlichting met behulp van spots totLED-verlichting in of achter de letter of een lichtbak.

Onderhoud

Het is belangrijk dat gevels goed worden onderhouden door het bedrijf.