Rado – Zwitserse pracht om uw pols

R

Wist u dat de eerste collectie van Rado al in 1957 op de markt kwam? Door de jaren heen hebben zij een prachtige lijn aan horloges ontwikkelt. Een Rado horloge mag u met trost een eyecatcher noemen, u zult dan ook zeker geen spijt krijgen van uw aankoop. Door het gebruik van sterke en bijzondere jaren zal het horloge jarenlang meegaan. Door de hoogstaande kwaliteit heeft het horloge minimale onderhoud nodig en zal het niet vaak voorkomen dat de wijzers verkeerd lopen of stil komen te vallen.

Benieuwd naar het aanbod Rabo horloges in onze winkel? Lees hieronder snel verder, ik vertel u meer over het aanbod en wat de Rado horloges zo speciaal maakt.

Aanbod Rabo horloges

In onze winkel hebben we een ruim aanbod aan Rado horloges, zo hebben wij onder andere de Centrix, Hyperchrome, True, Coupole en integral. Allemaal met hun eigen bijzondere kenmerken. Wat niet veel mensen weten is dat Rabo gebruikt maakt van materialen als keramiek, metaal en saffierkristal. Sommige van de horloges bevatten zelfs diamanten en gouden details. Extra bijzonder dus! U kunt de horloges in de winkel passen, maar ook online bestellen is een optie, u heeft uw bestelling vaak al de volgende dag in huis.

Er is voor een ieder wat wils. Kies voor een mooi rond uurwerk met leren band, of juist een geheel metalen ontwerp waar het uurwerk en de band in elkaar overlopen. Wilt u liever een minder opvallend horloge? Dan heeft Rado het perfecte horloge voor u, Integral heeft een mooi rechthoekig uurwerk welke mooi samensmelt met de band.

Schaf hier uw Rado horloge aan

Wilt u vandaag nog uw nieuwe Rado horloge aanschaffen? Bekijk onze website voor het uitgebreide aanbod of kom langs in onze winkel. Onze medewerkers helpen u graag verder!