Tip voor het organiseren van een festival? Barista inhuren!

T

Tip voor het organiseren van een festival? Barista inhuren!

Wanneer je je bezighoudt met het organiseren van een festival, groot of klein, zijn er genoeg dingen om rekening mee te houden. Een mooie locatie, een plan voor slecht weer, de capaciteit van het veld of de binnenruimte, de benodigde vergunningen, aanwezigheid van personeel dat bevoegd is voor het verlenen van eerste hulp, noem maar op!

De “leukste” en meest voor de hand liggende dingen om te regelen betrekken zich al snel programma: welke artiesten vormen de line-up, welke namen gaan ervoor zorgen dat je terrein straks volstroomt met enthousiastelingen?

Een belangrijke tweede? Food and drinks! Op een festival geniet iedereen van lekkere festival-gerechtjes en ook hippe drankjes doen het vaak goed. Naast de voor de hand liggende “burgers en bier” zien we een trend waarin steeds meer festivalgangers kritisch zijn in wat er aangeboden wordt op een feest/festival. Je ziet dit direct terug in de foodtruck(festival)-trend, maar ook op “reguliere” festivals wordt steeds meer aandacht besteed aan wat er te eten en te drinken is: dit draagt immers bij aan de totale beleving!

Als organisator is het dus zeker een slimme zet om te kijken naar het beschikbare aanbod in etens- en drinkwaren. Naast de standaard hapjes en drankjes, kunnen veel festivalgangers een lekkere koffie of thee vast waarderen. Zeker wanneer de temperaturen niet zomers zijn, kan een warme drank het publiek opvrolijken! Het tegenovergestelde is natuurlijk ook waar: een imagebarista inhuren betekent bij dit bedrijf niet alleen de mogelijkheid voor het schenken van de lekkerste koffie en thee, maar ook voor het serveren van heerlijk verfrissende smoothies en frozen yoghurts! Een regelrechte hit wanneer uw publiek houdt van nét een beetje anders…

Een barista inhuren ontneemt u van een aantal zorgen én geeft uw publiek een unieke ervaring! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vooral even contact met ons op, we bespreken uw wensen graag!