Een sterkere verbinding door pigtails

E

Een sterkere verbinding door pigtails

Een internetverbinding moet gewoon goed zijn, zeker als je bij een organisatie werkt die veel met internet te maken heeft. Daarom is het goed om over een internetverbinding te beschikken die met de tijd mee gaat. Als bedrijf is het dus goed om al een glasvezelverbinding te hebben. In deze tijd kan je de glasvezelverbinding ook nog eens verbeteren door pigtails te gebruiken. Door deze combinatie te hebben beschik je over een internetverbinding die niet beter kan zijn. Als organisatie is dit dus van groot belang omdat je dan veel werkzaamheden kan doen zonder dat je daar veel last van hebt.

De voordelen

Zoals ik al zei, de combinatie glasvezel en pigtails zorgen voor een sterke internetverbinding. Alleen wat zijn nu de echte voordelen ervan? Het belangrijkste is misschien wel dat de snelheid van het internet omhoog gaat. De pagina’s worden sneller geladen en ook bestanden worden sneller gedownload. Zo kan je dus meer doen in de tijd die je toch al hebt. Een groot voordeel voor de organisatie dus. Naast een hoger snelheid is er ook een betere stabiliteit van het internet, zonder glasvezel en pigtails was het nog weleens mogelijk om een storing te hebben, tijdens een storing kan je als organisatie dus helemaal nergens aan beginnen.

De prijzen

Als we kijken naar de prijzen is het sinds het internet ontstaan is een stuk goedkoper geworden. Vroeger betaalden we een aantal cent per minuut wat gewoon eenmaal heel duur is. De aanschaf van pigtails kan misschien iets aan de dure kant zijn, maar als je per maand gaat bekijken dan bespaar je een hoop geld. Je gaat namelijk gewoon minder betalen. Het aanschaffen van pigtails moet je dus eigenlijk zien alsof het een investering is.

Een specialist

Je kunt de pigtails kopen bij een specialist om zo het beste resultaat te krijgen.