Hoogstaande zakelijke taaltraining

H

Heeft u een leuke baan bij een bedrijf dat internationaal zaken doet, maar spreekt u nog niet zo goed Spaans als u zou willen? Dan is de kans groot dat u op zoek bent naar een taalcursus Spaans. U wilt echter niet zomaar de eerste de beste Spaanse cursus volgen. U wilt een zakelijke taaltraining die zich richt op jargon en waar u echt iets aan heeft in uw branche en met uw functie. U hoeft niet langer te zoeken, want bij taleninstituut The Square Mile bieden we zulke taaltrainingen. Surf snel naar de site: www.thesquaremile.nl!

Jarenlange ervaring

Al sinds 2002 kunnen bedrijven en instellingen bij ons terecht voor zakelijke taalcursussen van kwaliteit. The Square Mile verzorgt door heel Nederland taaltrainingen in verschillende talen en op verschillende niveaus. We hebben vier trainingslocaties in verschillende steden in het land, maar we komen ook graag bij u op kantoor onze taalcursussen verzorgen. Bij welk bedrijf u ook werkzaam bent en wat uw functie ook is, bij The Square Mile bent u verzekerd van een passende taaltraining van zeer hoge kwaliteit. Dit komt doordat wij uw taalcursus Frans, Duits of Italiaans helemaal op maat voor u maken.

Klantgericht

Bij The Square Mile wordt een zeer klantgerichte aanpak gehanteerd. Direct contact met onze cursisten vinden we belangrijk, omdat het de enige manier is om erachter te komen wat u wilt leren en wat voor u de beste manier is om optimaal te kunnen leren. Onze trainers hebben ruime ervaring in verschillende branches en zijn native speakers. Zij doen er alles aan om te zorgen dat iedere cursist zijn of haar leerdoelen behaalt. We hechten waarde aan de mening van onze klanten, zodat we precies weten waar u behoefte aan heeft. Neem gerust eens contact met ons op, zodat we met u een kennismakingsgesprek in kunnen plannen en een conceptofferte voor u op kunnen stellen.