Oude VW Kever opknappen? Surf naar Paruzzi.com

O

Jij hebt een Kever en wij hebben de onderdelen. Internet brengt ons op een soepele manier bij elkaar. Nog niet eerder was het zo gemakkelijk om jouw Kever met goede materialen op te knappen. Heb je voor jouw opknapbeurt één of meerdere nieuwe onderdelen nodig? Loop gewoon even door ons ruime aanbod heen. Je kunt direct profiteren van de uitgebreide uitleg die je bij de producten vindt. Ook telefonisch staan we je natuurlijk graag te woord. Eigenlijk vormen we met z’n allen één grote Kever community!VW Paruzzi klein

Werkelijk alles wat jij nodig hebt

Je eigen Kever terugbrengen in perfecte staat is heerlijk om te doen. Neem er lekker ruim de tijd voor en geniet van dit dankbare werk. Bestel Kever onderdelen die precies passen op het type Volkswagen dat jij hebt. Op onze website zie je alle lucht- en watergekoelde modellen duidelijk op type gerangschikt. Wij bieden werkelijk alles aan dat nodig is om jouw Kever weer helemaal perfect te maken. Motor, transmissie, elektriciteit en interieur; het is slechts een kleine greep uit het complete aanbod dat wij op voorraad hebben.

Ook onderdelen uit de ‘Classic’ magazijnen

Meer dan 40.000 onderdelen die officieel als onderdeel VW te classificeren zijn, kun je direct online bestellen. Ze komen niet alleen uit het aanbod van Paruzzi zelf, maar je krijgt ze via ons ook rechtstreeks geleverd uit de Duitse ‘Classic’ magazijnen. Je oude VW Kever opknappen was nog nooit zo leuk. Ga gelijk aan de slag of bel met 31 (0)113 503555 (Nederland) of 09 3494131 (België) voor meer informatie.