Bekijk de bewezen fitnesstips die echt goed werken

B

Als je denkt dat je leven te druk is om tijd te vinden om te bewegen, dan zul je verrast zijn om te leren dat je in minder tijd dan je denkt een goede training kunt krijgen. Dit artikel bevat vele tips die u kunnen leren om uw training in een korte tijd te maximaliseren, en kan u helpen gezond te blijven en een gezonde levensstijl te behouden.

 

Als je net begint met sporten, begin dan langzaam. Spring niet eerst in het hoofd en probeer vijf mijl te lopen zonder eerder te hebben geoefend. Je kunt jezelf verwonden en meer kwaad dan goed doen. Begin in plaats daarvan met een korte wandeling en verhoog langzaam de lengte en de snelheid. Voor je het weet loop je vijf mijl zonder problemen.

 

Als je aan een nieuwe fitnessroutine begint, is het belangrijk dat je je erin kunt ontspannen. Dit geeft je lichaam de tijd om eraan te wennen en vermindert de kans op blessures. Ook heb je meer kans om je aan de routine te houden als je begint met iets dat gemakkelijk te bereiken is. Als je eenmaal aan de oefening gewend bent, kun je de intensiteit en de duur van de oefening verhogen.

 

Wat erg goed werkt, is trainen onder begeleiding van een personal trainer. Je vindt PT’ers in heel Nederland, iedere stad heeft wel een personal trainer tegenwoordig. Zelfs in de meeste dorpen vind je tegenwoordig een personal coach. In Tilburg vind je bijvoorbeeld Duthler Personal Training Tilburg. Een coach met veel ervaring en groot netwerk. Ze hebben vier locaties verdeelt over Eindhoven en Tilburg.

 

Push-ups

Een eenvoudige (en kosteloze) vorm van lichaamsbeweging die je kunt doen is pushups. Pushups zijn relatief eenvoudig te doen. Je legt gewoon beide handen op de grond, spreidt de schouderbreedte uit elkaar, beide voeten op de grond en duwt je lichaam omhoog en omlaag. Pushups zijn een geweldige training voor uw borst en armen.

 

Om je spieren goed te trainen, moet je ze maar een uur lang trainen. Meer dan een uur trainen werkt over het algemeen tegen je in. Je lichaam heeft de neiging om na ongeveer 60 minuten meer cortisol aan te maken, waardoor je lichaam zowel testosteron blokkeert als de spier die je net hebt gewonnen verspilt.

 

Door tijdens de chin-ups te veranderen wat je denkt over hoe je deze oefening moet doen, kun je ze eigenlijk veel gemakkelijker te doen lijken. Over het algemeen zou je nadenken over hoe je jezelf over de lat moet tillen. In plaats van dat te doen, probeer dan eens na te denken over het naar beneden trekken van je ellebogen.

 

Bij het starten van een fitness-routine is het een goed idee om vooraf betalingen te doen aan uw personal trainer, zodat u een verbintenis aangaat. Als je dit doet, heb je veel meer kans om door te gaan met deze trainingssessies dan als je na elke sessie wachtte om de trainer te betalen. De reden hiervoor is dat u uw zuurverdiende geld al omgedraaid heeft. Om de meeste klap voor je euro te krijgen, zul je je gemotiveerd zijn om door te zetten in deze sessies.

 

Bij het voetballen is een goede tip om je te helpen om open te komen voor een pas, om zo dicht mogelijk bij je verdediger te lopen. Dit komt omdat naarmate je dichterbij komt, het makkelijker wordt om langs hem heen te rennen om open te komen. Naarmate je dichter bij hem komt, moet je je passen inkorten zonder je snelheid te verminderen. Dit zal je helpen om sneller te snijden.

 

Dus, nu kan je verder

Gezondheidsdeskundigen zijn het er allemaal over eens hoe belangrijk bewegen is om gezond te blijven. Zelfs als u denkt dat u het te druk hebt, moet u elke week een beetje tijd besteden aan fitness. Als u deze tips opvolgt, kunt u in korte tijd een goede workout bereiken om uw drukke schema te volgen en toch een gezonde levensstijl te behouden.