Ontdekkingsreis voor 2

O

Het huwelijk blijft een van de grootste ontdekking die een mens kan ondernemen. De verbintenis van twee zielen in één, op grond van liefde en vriendschap. Deze samenlevingsvorm bestaat al eeuwenlang en anno 2019 is dit nog steeds het geval. Door de jaren heen zijn motieven voor het trouwen verandert, maar de fundament is gelukkig voor velen nog steeds elkaar de liefde verklaren.  

Het begin

Als je besluit om te trouwen is dat natuurlijk een reden voor een feestje? Maar waar begin je? Je kan natuurlijk niet alleen besluiten om een paar flessen drank en wat vrienden uit te nodigen en kijken waar het schip strand. Nee, dit zal je toch wel iets beter moeten inplannen en bepaalde zaken met elkaar afwegen. Zo moet er een mooie jurk geregeld worden, een goede band en moeten vrienden en familieleden allemaal uitgenodigd worden. Dit allemaal kan pas geregeld worden als je weet waar het  je elkaar het jawoord gaat geven.

Locatie nodig?

Woon je in het noorden van Nederland? Dan zijn er veel trouwlocaties in Groningen waaruit je kunt kiezen. Er zijn talloze unieke plekken waar je uit kan kiezen zoals de puddingfabriek. Laat je niet afschrikken door de naam, want het is een veelzijdige ruimte waar je van veel gemakken bent voorzien. Zo kunnen de receptie en de ceremonie eenvoudig op locatie geregeld worden. Bij de puddingfabriek op locatie zijn de zalen uitgerust met een bar. Hierdoor kan de catering eenvoudig gedaan worden, en kan er nagenoeg alles aangeboden worden wat er nodig is voor een succesvolle feestje