Surfen voor een kleine prijs

S

Surfen voor een kleine prijs? Niet op het water maar op het internet? Goedkoop internet? Voordelig en Snel? Dat kan natuurlijk. Je moet alleen eens goed de providers en de prijzen vergelijken want het is echt niet duur. Internet vergelijken is een bezigheid waaraan duizenden Nederlanders per maand zoet aan zijn. Ze willen zo snel en zo goedkoop mogelijk op het internet surfen. Dit  mag natuurlijk niet al te veel kosten want het is vandaag de dag toch al allemaal zo duur en door te vergelijken kun je best een hoop besparen en surfen voor een kleine prijs.

Gratis surfen op het internet

Wanneer je op het internet wilt surfen kun je in de meeste grotere steden wel gratis het internet op. Ook veel internetcafé’s en koffieshops (Coffeeshops ook natuurlijk) en winkels zoals Albert Hein of H&M bieden meestal wel gratis internet aan. Vergeet echter niet dat dit soort kosteloos internet niet landelijk gedekt is en ook gevaren met zich meebrengt. Op een open netwerk gaan surfen is niet altijd even veilig. Er zijn altijd mensen met kwade bedoelingen en die je telefoon of computer proberen te hacken. Het is dus beter om een eigen abonnement en netwerk te hebben. Ga daarom op zoek naar goedkoop internet.

Prijzen

Goedkoop surfen kun je bijvoorbeeld al bij Vodafone. Ze bieden je een maandelijks abonnement om op internet te surfen al vanaf 23,50 euro per maand aan. De snelheid waarmee je dan kunt surfen is niet niet al te hoog, namelijk maar 20 Megabytes downloadsnelheid. Ze geven aan dat dit ruim voldoende is voor het surfen downloaden en gamen. Voor een paar cent, vijftig cent om precies te zijn, kun je al bij Online terecht. Hier heb je dan de beschikking over dertig Megabytes downloadsnelheid per seconde. Natuurlijk is ook dit niet de vetste hap maar wel nog steeds goedkoop en daar ben je tenslotte naar op zoek, goedkoop internet.

All in one

Zijn je deze mogelijkheden te langzaam en ben je toch op zoek naar meer mogelijkheden is het misschien toch de moeite waard om de overige pakketten eens te bekijken. Een alles in 1 pakket bijvoorbeeld brengt toch een aantal andere voordelen met zich mee dan dat je alleen maar op internet kunt gaan om te surfen. Zo kun je lekker naar TV kijken of goedkoop bellen. Deze diensten zitten namelijk allemaal gebundeld in dit soort pakketten die ook bekend staan onder de naam triple of quad play. Een triple play pakket is niet anders dan internet, telefonie en televisie onder één dak bij één enkele aanbieder. Door dat je zo een triple play bundel afneemt kan het bedrijf waar je overweegt een abonnement te nemen je een flinke korting geven zodat je uiteindelijk net zo goedkoop uit bent dan wanneer je alleen maar internet afneemt. Denk er dus goed over na wanneer je op zoek bent naar goedkoop en snel internet.