Drie nieuwe koel/vriesopleggers voor Frigo Group

D

Frigo Group Logistics, onderdeel van de Frigo Group, heeft het wagenpark uitgebreid met drie nieuwe koel/vriesopleggers van het kwaliteitsmerk Chereau. De investering werd onlangs bezegeld op het terrein van Hertoghs Carrosserieën in Roosendaal. “Deze aankoop onderstreept het beeld van de Frigo Group als totaalontzorger,” vindt managing director Hans van den Heuvel van Frigo Group Logistics. “Met vrieshuizen in Nieuw-Vennep en ’s-Heerenberg en een vestiging in Geldermalsen die is gespecialiseerd in logistiek en koeltransport,  kunnen wij onze klanten alle denkbare totaaloplossingen bieden op het gebied van de opslag en het transport van gekoelde en diepgevroren levensmiddelen.”

Volgens directeur Roel Hertoghs van importeur Hertoghs Carrosserieën Hertoghs heeft de Frigo Group met de koel/vriesopleggers van het merk Chereau geïnvesteerd in zowel kwaliteit als duurzaamheid. Twee opleggers zijn voorzien van de frisse, moderne huisstijl van de Frigo Group, de derde van de huisstijl van een goede klant van de Frigo Group: Oma Bobs.

Over de Frigo Group

De Frigo Group waar Frigo Group Logistics deel van uitmaakt is een full service logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in handling, opslag en transport van diepvriesproducten voor derden. Daarbij gaat het vooral om gekoelde en diepgevroren levensmiddelen, zoals patat frites, vis, vlees, groenten, fruit, ijs en brood. Frigo beschikt over twee vrieshuizen in Nederland. Behalve in ’s-Heerenberg, vlakbij de Duitse grens, is er ook een vrieshuis in Nieuw-Vennep, vlakbij Amsterdam. Beide vrieshuizen zijn goed voor 65.000 palletplaatsen en een vriescapaciteit van 160 ton per dag. Frigo Group Logistics is gevestigd in Geldermalsen en gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer.