Webdesign Oosterhout

W

Webdesign Oosterhout

Internetbureau Webfabric levert professionele internetdiensten aan bedrijven in de regio Gorinchem. Een van de diensten is webdesign. Bedrijven die een bestaande website of webshop willen moderniseren of een totaal nieuwe professionele website of webshop willen, kunnen bij Webfabric terecht.

Webfabric bouwt websites op basis van WordPress, aangevuld met Woocommerce voor webshops. Het gebruik van het open source content managementsysteem WordPress stelt bedrijven in staat hun website of webshop volledig zelf te beheren. Het gebruiksvriendelijke content managementsysteem WordPress kent een korte leercurve. Het door de gebruiker(s) zelf de website content kunnen beheren en de tal van uitbreidingsmogelijkheden, maakt dat WordPress lage beheerskosten heeft ten opzichte van op maat gemaakte systemen en of andere open source content managementsystemen.

De expertise van internetbureau Webfabric gaat verder dan alleen WordPress webdesign. Webfabric biedt haar klanten beheer en onderhoud in de vorm van een professioneel hosting pakket. Anders dan haar concurrenten is de webhosting bij Webfabric altijd gecombineerd met beheer en onderhoud. Iets dat volgens Webfabric onlosmakelijk met elkaar is verbonden en dat vaak wordt onderschat door klanten. Met de professionele hosting van Webfabric is uw website of shop, niet alleen goed beveiligd door actieve malware scanning, dagelijkse back-up en een SSL certificaat, maar ook wordt de software automatisch ge-update en is er support aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Verder bouwt Webfabric web applicaties zowel als WordPress integratie als losstaande web applicaties. Of het nu een eenvoudige aanpassing is of een complexe systeem integratie, met Webfabric weet u zeker dat het binnen tijd en budget wordt gerealiseerd.

Als laatste levert Webfabric ook internetmarketing diensten als SEO – zoekmachine optimalisatie, SEA – zoekmachine adverteren en SMA – social media adverteren.  Webfabric bouwt niet alleen SEO geoptimaliseerde websites en webshops, maar helpt u ook met het realiseren van uw online doelstellingen zoals een betere vindbaarheid op Google of met verhogen van conversies.

Kortom Webfabric is het internetbureau van uw keuze in Gorinchem en omstreken. Neem vrijblijvend contact met ons op en kom meer te weten over ons webdesign diensten en overige  mogelijkheden.