Peugeot Speedfight 4 iceblade

P

Wanneer je op zoek bent naar het ultieme gevoel dat alleen een kwalitatieve scooter je kan geven dan ben je eigenlijk gewoon op zoek naar een Peugeot Speedfight 4 iceblade. De Peugeot Speedfight serie is al jarenlang zeer populair en is een serie die ook zeker populair zal blijven!

Dit model van Peugeot biedt alles waar het hart van menig scooterliefhebber sneller van zal slaan. Uitstekende rijprestaties, een sterke en toch zuinige 4-takt motor en de handige extra accessoires maken deze scooter dan ook echt helemaal af.

Peugeot Speedfight 4 iceblade uiterlijk

Het uiterlijk van een scooter wil veel zeggen en dat weten ze bij Peugeot maar al te goed, wat ze met dit exemplaar dan ook graag nog even een keer willen bewijzen. Deze krachtpatser heeft natuurlijk een zeer sportief uiterlijk en is tot de kleinste details afgewerkt.

Alle onderdelen sluiten naadloos op elkaar aan en dit zorgt dan ook voor de schone, doch sportieve uitstraling waar de de Peugeot Speedfight scooters om bekend staan.

Waar kun je hem kopen

Wil je een Peugeot Speedfight 4 iceblade kopen dan kun je een hoop winkels vinden die deze prachtige scooter aanbieden. Zowel bij plaatselijke scooterzaken als bij online scooterzaken kun je deze scooter vinden en de prijzen verschillen vaak door extra’s opties en aanbiedingen van de verschillende aanbieders.

Waar je hem ook wilt kopen, online is hij vaak tegen de laagste prijs te vinden. Er zijn een hoop webwinkels waar een lokale scooterzaak meestal achter zit, zo is dit bij fastfuriousscooters.nl ook het geval.

Bij deze webwinkel kun je zowel terecht om je scooter online te bestellen, als puur voor het inwinnen van informatie om hem vervolgens bij de zaak zelf te kopen. Fast & Furious scooters staat erom bekend zeer goede prijzen te hanteren, waardoor je als klant zeer voordelig een nieuwe scooter kunt bestellen.

Peugeot Speedfight 4 iceblade – Prijs

Over de prijs van deze prachtige scooter valt ook een hoop te zeggen, deze is namelijk relatief laag wanneer je nadenkt wat je zoal krijgt als je deze scooter koopt. De prijzen variëren van €2200 tot €2800 en verschillen per aantal opties en aanbieder.

Wil je de actuele prijs bekijken? Neem dan eens een kijkje op fastfuriousscooters.nl