Meubelen afvoeren

M

Het leegruimen van een woning is zwaar en intensief werk, dat niet iedereen kan of wil uitvoeren. Toch kan het gebeuren dat u als nabestaande van een overleden dierbare, achterblijft met een huis vol spullen. Er wordt dan van u verwacht dat u de woning leeg maakt, zodat het huis snel weer verhuurd of verkocht kan worden. Als het gaat om een woning in een verzorgingshuis, dan zit u vaak ook nog vast aan een deadline voor het inboedel afvoeren. Het huis dient in dat geval binnen een week leeg te zijn. Dit kan heel wat stress opleveren.

Elk huis bezemschoon

Inboedel Opruimen.com is in het leven geroepen om u te helpen in dit soort situaties. Wij hebben een team van professionals voor u klaar staan, die van aanpakken weten. We nemen u al het werk uit handen en zijn altijd ruim op tijd klaar met onze werkzaamheden. Doordat wij werken met een flexibel schema, kunnen we u altijd direct te hulp schieten. De woning is dan bezemschoon opgeleverd voordat u het weet, om wat voor soort huis het ook gaat. Wij regelen alles tot in de puntjes, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

Efficiƫnt en respectvol

Inboedel Opruimen.com werkt snel en efficiƫnt, maar daarnaast houden we ook rekening met het emotionele aspect dat vaak komt kijken bij dit soort situaties. Wij begrijpen dat u waarde hecht aan de spullen van uw dierbare en zullen hier dan ook respectvol mee om gaan. Alles wordt verpakt in neutrale dozen en netjes afgevoerd. Misschien vindt u het prettig als bepaalde spullen een tweede bestemming krijgen. Ook dit regelen wij graag voor u. Of nu een koopwoning verkoopklaar gemaakt moet worden, of een appartement bezemschoon opgeleverd dient te worden, u kunt Inboedel Opruimen.com inschakelen voor elke klus.