Teak tuinmeubelen specialist

T

Tuinmeubelen zorgen ervoor dat u van uw tuin kunt genieten. Als het lekker weer is, dan is uw terras een verlengstuk van de woonkamer, waar u kunt ontspannen, eten en tijd door kunt brengen met familie en vrienden. Het is extra fijn als u hiervoor mooie, comfortabele tuinmeubelen heeft. U wilt sfeervolle tuinmeubelen die tegen een stootje kunnen en weinig onderhoud vergen. Hiervoor kunt u terecht bij De Teakspecialist. Wij hebben een groot assortiment aan tuinmeubelen van teakhout. Dit zijn tuinmeubelen van een zodanige kwaliteit, dat u ze heel het jaar buiten kunt laten staan.

Kwaliteit teakhout

Het teakhout dat wordt gebruikt voor het vervaardigen van onze meubelen komt van plantages, maar er wordt ook gebruik gemaakt van gerecycled teakhout. Beide soorten hebben hun eigen uitstraling. Gerecycled teakhout is mooi als u van een meer klassieke stijl houdt. Bij het importeren van de teak tuinmeubelen uit Indonesiƫ, houden we altijd de kwaliteit streng in de gaten. U kunt dus rekenen op mooie, luxe tuinmeubelen waar u jarenlang plezier van heeft.

Tuinmeubelen naar wens

De Teakspecialist beschikt zowel over een prachtige ruime showroom als over een overzichtelijke website. Of u nu op zoek bent naar een teak tuintafel met stoelen, of naar een complete loungeset teak, bij ons zult u zeker iets vinden naar uw smaak. U kunt bij uw teakhouten tuinmeubelen zelf kussens uitzoeken in de kleur naar wens.

Ruime keuze

Ook voor unieke boomstam tafels zit u goed bij de Teakspecialist. Deze tafels hebben ieder hun eigen karakter, doordat ze gemaakt zijn van een plak van een boomstam. Ze zijn zowel geschikt voor buiten als voor binnen. Bent u op zoek naar een tuinbank? Ook dan heeft u bij ons ruime keuze. U kunt bijvoorbeeld denken aan een teakhouten stationsbank. Kom eens langs in onze showroom om ons gehele assortiment te bekijken, of bestel uw favoriete meubelen online.