Vespa scooter modellen van 2016

V

In de grote steden is een scooter vaak het beste alternatief voor een auto. Geen last van autoluwe dagen, hoge parkeertarieven – als je die al vinden kan – en de hoge brandstofprijzen. Een scooter is dan ook niet alleen een voordelige, maar vooral praktische keuze voor iedere stadsrijder.

Op zoek naar een betrouwbare scooter waarmee je comfortabel door de stad kan rijden? Dan is de kans groot dat de Vespa iets is voor jou. De scooters staan garant voor een hoop rij genot. En het iconische Italiaanse merk is als geen ander in staat om design, kwaliteit, rijplezier en comfort met elkaar te combineren tot een prachtproduct.

Vespa scooter modellen

De Vespa scooter heeft een luex uitstraling en staat al 65 jaar voor rijplezier. Met verschillende scootermodellen en motorscooters, zit er altijd wel een Vespa tussen die perfect bij je past.

Neem bijvoorbeeld de Vespa Primavera. Deze scooter is na een pauze van maar liefst 45 jaar weer helemaal terug van weggeweest. Met een vernieuwd design is de scooter robuust en erg comfortabel.

De Vespa Sprint lijn is een scooter die naast het fantastische design, uitblinkt in degelijkheid. De onderdelen zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Niets voor niets wordt de Sprint ook wel beschreven als ‘een van de kwalitatief beste Vespa’s ooit gemaakt’. Naast de reguliere sprint-lijn, is er ook nog de Sprint S-serie met een iets andere look.

Een scooter met waarde

De aanschaf van een Vespa is – ook in vergelijking met andere scooters – niet bepaald een kleine uitgave. Toch is het een koop waar je waarschijnlijk geen spijt van zult krijgen.

De Vespa-scooters staan naast de uitmuntende kwaliteit ook bekend om de waardevastheid. Dat is prettig, want dan weet je zeker dat je na een aantal jaar flink rijden, nog steeds tegen een faire prijs van je scooter af kan.

Direct een Vespa kopen? Informeer dan eens naar de verschillende modellen en mogelijkheden. Er zijn diverse kleurstellingen en veel accessoires om de scooter op te leuken.

Zie je het niet zitten om het bedrag in één keer te betalen? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om een Vespa scooter te leasen. Zo kan iedereen genieten van een Vespa Scooter.