Een professionele product- of bedrijfsfilm voor een betaalbare prijs

E

Wilt u een professionele bedrijfs- of productfilm laten maken voor een betaalbare prijs? Laat u dan begeleiden door Studio QLKQ, dat gespecialiseerd is in allerhande mediaproducties en kan bogen op een brede klantenkring. Van grote autobedrijven en overheidsinstanties tot belangrijke musea en landelijke radio- en tv-zenders. Wij realiseren binnen korte tijd een effectieve videoproductie die uw verhaal vertelt en de roos raakt bij uw doelgroep. Studio QLKQ heeft creatieve ideeën en oplossingen en garandeert u een honderd procent tevredenheidsgarantie.

Met een goede videofilm komt uw boodschap beter over

Met een krachtige videofilm zorgt u ervoor dat uw boodschap blijft hangen bij uw doelgroep. Met de keuze voor een videoproductie laten maken bereikt u ook meer mensen. Een video trekt meer aandacht dan een andere reclame-uiting. Studio QLKQ produceert korte en krachtige videofilms die de kijker raakt en de juiste emoties oproept. Wij maken allerlei soorten videofilms. Van bedrijfsfilms, animatiefilms en productvideo’s tot instructiefilms, promofilms en live registraties. De videoproductie wordt geheel uw eigendom.

Een korte en krachtige productvideo die overtuigt

Voor product filmpjes maken bent u bij Studio QLKQ aan het goede adres. Uw publiek wordt binnen anderhalve minuut voorzien van alle belangrijke informatie over het betreffende product, inclusief de voordelen en onderscheidende kenmerken. De productie is kort en krachtig en kan snel worden gerealiseerd. Als u wilt, al binnen een week. Mét een keurmerk van kwaliteit en professionaliteit. Studio QLKQ is uw partner van de conceptfase tot de oplevering van de productfilm.

Vertel uw wensen en eisen aan Studio QLKQ en wij zorgen voor een passende en effectieve audio- of videoproductie. U kunt ons bellen (+31(0)23 369 09 99), e-mailen ([email protected]) of u laten terugbellen. Via onze website kunt u direct een offerte aanvragen.