Olymp strijkvrije overhemden voor de zelfbewuste man

O

Olymp strijkvrije overhemden is de keuze voor de man die zich wil onderscheiden met kwaliteit zonder zich te willen begeven in het topsegment. De kleding van Olymp onderscheidt zich met name door een subliem maar gedegen ontwerp en moderne pasvorm. Mede door deze eigenschappen is het merk in staat zich, ondanks de aanwezige concurrentie, te handhaven in de huidige markt en daarnaast een trouwe klantenkring op te bouwen door de jaren heen. Bij Kars Potze mannenmode vindt u altijd een uitgebreide collectie strijkvrije overhemden van Olymp, zowel de body fit als de modern fit, met korte of lange mouw.

Degelijke Duitse kwaliteit

Al sinds de oprichting van het merk in 1951 weet Olymp zich te positioneren als merk voor de man die niet alleen modebewust is maar ook comfort en kwaliteit weet te waarderen. Uiteraard is er sinds de beginperiode van Olymp wel het een en ander veranderd wat betreft het modebeeld. Olymp weet nog altijd, door in te zetten op kwaliteit en comfort, een goede positie te behouden op de Nederlandse markt. Uiteraard tegen een meer dan aantrekkelijke prijs als men kijkt naar de kwaliteit van vergelijkbare herenkleding in dezelfde prijsklasse.

Olymp strijkvrije overhemden bij Kars Potze Mannenmode

Olymp biedt een ruim assortiment strijkvrije overhemden voor de veeleisende man. Zo zijn er drie verschillende variaties wat betreft de overhemden van Olymp, te weten Modern fit, Body fit en Comfort.  Kars Potze Mannenmode is trots om het merk in haar assortiment te kunnen voeren. Niet in de laatste plaats vanwege de unieke eigenschappen die elke man kan waarderen. De overhemden van Olymp zijn namelijk van hoogwaardig katoen gemaakt wat zorgt voor een optimaal draagcomfort en dito luchtcirculatie. De overhemden zijn strijkvrij wat bijdraagt aan de goede naam van Olymp. Zo ziet een overhemd van Olymp er zelfs na een dag gedragen te zijn er nog onberispelijk uit.