Teak cleaner voor je tuinset

T

Wilt u uw teak tuin set beschermen tegen aanslag en weersinvloeden? Dan is een behandeling met een huis-tuin en keuken middel niet aan te raden. Deze middelen zijn veelal te agressief en doen meer kwaad dan goed. Om het teakhout optimaal te verzorgen begint u met een grondige reiniging met behulp van een speciale teak cleaner.

Teak cleaner en protector van Golden Care

De Teak cleaner van Golden Care zorgt ervoor dat uw teakhouten meubels weer vlekvrij worden, op een veilige manier. Als hij bijvoorbeeld wijn, koffie of schimmel vlekken heeft kunt u dit er gemakkelijk uitkrijgen, zonder het hout aan te tasten.
Niet alleen haalt de cleaner de vlekken eruit maar zorgt er ook voor dat de kleur van het hout herstelt zodat u de vlek niet meer ziet. Verder opent het de poriƫn van het hout voor een goede nabehandeling.
Als uw tuin set schoon is, kunt u deze voorzien van een beschermlaag. Een protectie laag die het hout voedt, en beschermt tegen weersinvloeden en algengroei. De onderhoudsproducten van Golden Care zijn hiervoor zeer geschikt. Wilt u online uw Golden Care teak protector kopen of meer informatie over het onderhoud van uw tuinmeubels? Surf dan eens naar tuinmeubelonderhoud.nl.