Voor kluisjes ga je naar Locker.nl

V

De meeste mensen houden hun portemonnee, huissleutels en mobiele telefoon graag in het zicht. Maar soms is dat niet mogelijk, bijvoorbeeld omdat ze les hebben of omdat ze even een uurtje willen zwemmen. Waar moeten ze die waardevolle spullen dan laten? Met de lockers van Locker.nl is dit probleem snel opgelost!

Handige kluisjes voor op school

Als er één plek is waar kluisjes nodig zijn, dan is het wel op school. Daarom heb je op Locker.nl keuze uit een groot aantal schoolkluisjes. Ga bijvoorbeeld voor onze stevige stalen lockers of zie je toch meer in de lockers van kunststof? We hebben zelfs een serie kasten die hufterproof zijn. Dat betekent dat het staal extra dik is waardoor de schoolkluisjes goed bestand zijn tegen trappen. Alle soorten kluisjes zijn verkrijgbaar in verschillende vakhoogtes, -breedtes en – dieptes. Op deze manier pas je de kluisjes gemakkelijk aan aan je eigen wensen.

Lockers bestel je gewoon online

Scholen zijn natuurlijk niet de enige locaties waar kluisjes onmisbaar zijn. Ook bij bedrijven, in openbare zwembaden en winkelcentra willen mensen een plek hebben waar ze veilig hun spullen achter kunnen laten. Voor elke locatie hebben wij de perfecte locker kasten in huis. En ze zijn gewoon online te bestellen. Maar daar blijft het niet bij. Want we installeren de lockers ook graag voor je. Ben je geïnteresseerd in kluisjes maar heb je nog geen idee hoe je de garderobe of kleedkamer precies in wilt richten? Bij Locker.nl voorzien we je graag van professioneel advies.