Erkend dakdekkersbedrijf bij u in de buurt

E

Een plat dat kan jaren meegaan, mits deze goed onderhouden is. Ieder dak heeft immers regulier onderhoud nodig. Overtollig blad verwijderen uit de goten, mossen en alg groei weghalen en een regelmatige inspectie op scheurtjes mag ook niet ontbreken. Weersinvloeden zoals warmte, kou en wint hebben een flinke uitwerking op het dak. Kleine en fijne scheurtjes gaan niet vanzelf dicht en kunnen leiden tot lekkage. Ook bij dak lekkage geldt: voorkomen is beter dan genezen!

Plat dak, duurzaam dak
Erkend dakdekkersbedrijf Kewodak is specialist als het gaat om platte dakbedekking, al ruim 30 jaar! Renovatie, vernieuwing, alles met het oog op duurzaamheid. Ook witte dakbedekking op een groen dak behoort tot de mogelijkheden.

Garantie op werkzaamheden
Alle werkzaamheden op het dak worden veilig uitgevoerd en zijn voorzien van garantie. Kewodak is een erkend dakdekkersbedrijf en heeft een speciaal team dat 24/7 klaarstaat bijvoorbeeld bij een spoedreparatie. Of je nu op zoek bent naar een dakdekker in Voorburg of Amsterdam, Kewodak is snel ter plaatse. Je kunt rekenen op het specialistische team van Kewodak.